Hinnat

Tiilikaton pinnoituksen hinta riippuu monesta asiasta. Tärkeimpinä vaikuttimina ovat katon pinta-ala ja kunto. Niillä saadaan arvioitua karkeasti vaadittavien materiaalien hinta ja työn kesto. Työn vaativuutta lisäävät asiat korottavat myös hintaa; on aivan eri asia pestä ja pinnoittaa jyrkkä, monitahoinen tiilikatto kuin loiva, kaksilappeinen katto. Myös erilaiset lisätoiveet, henkilönostimen tarve ja monet muut seikat vaikuttavat hintaan. Tästä syystä jokainen urakkatarjous arvioidaan erikseen ja tarkkaa hintaa ei voi ennakolta sanoa. Samat pelisäännöt pätevät peltikaton maalauksen kohdalla; pelkästään ruosteisen peltikaton hionnassa voi kulua monta työpäivää, ja se näkyy luonnollisesti hinnassa.

Hintaesimerkit ovat esimerkkejä. Tarkan hinnan juuri sinun katollesi saat jättämällä alle yhteystietosi. Etenkin uniikkikohteissa ja vanhoissa peltikatoissa hintojen variaatio on suurta.

Pienen tiilikaton pesu ja pinnoitus

Pesu, sammalmyrkky ja 2 kertaan maalaus. Hinta riippuu tarkasta pinta-alasta, jyrkkyydestä, katteen kunnosta ja katon vaikeusasteesta.

2500-3400€

Keskikokoisen tiilikaton pesu ja pinnoitus

Pesu, sammalmyrkky ja kahteen kertaan pinnoitus. Hinta riippuu tarkasta pinta-alasta, jyrkkyydestä, katteen kunnosta ja katon vaikeusasteesta.

3300-5700€

Suuren tiilikaton pesu ja pinnoitus

Pesu, sammalmyrkky ja kahteen kertaan pinnoitus. Hinta riippuu tarkasta pinta-alasta, jyrkkyydestä, katteen kunnosta ja katon vaikeusasteesta.

5400-> €

Vanhan peltikaton huoltomaalaus

Pesu, ruosteenpoisto, ruosteenestopohjamaalaus ja pintamaalaus, keskikokoinen okt, hieman ruostetta ja hilseilevää maalia. 

5900€

Vanhan peltikaton huoltomaalaus

Pesu, ruosteenpoisto, ruosteenestopohjamaalaus ja pintamaalaus. Iso omakotitalo, hieman ruostetta ja hilseilevää maalia. 

6500€

Sinkityn peltikaton maalaus

Pesu ja maalaus kahteen kertaan. Loiva katto, keskikokoinen omakotitalo, 2 lapetta, vähän tarkkomaalausta.

5400€

Sinkityn peltikaton maalaus

Pesu ja maalaus kahteen kertaan. Suuri mansardikatto, useita kattolyhtyjä, 4 lapetta, paljon tarkkomaalausta. 

8000€

Soita tai laita sähköpostia!

0452350889
myynti@kattohaka.com

Jätä meille yhteystietosi – otamme yhteyttä mahdollisimman pian!